Laddercompetitie

LTC De Stoof biedt de Laddercompetitie aan. Je kan het zien als soort clubkampioenschappen. Maar dan op een laagdrempelige manier en je kiest zelf een speelmoment waarop het jou uitkomt. Je speelt alleen tegen leden van De Stoof. Leuk als je wat vaker een wedstrijdje wil spelen of wil oefenen voor de competitie. Of een maatje zoekt om mee af te spreken? Door andere leden van De Stoof uit te dagen, word je steeds beter in tennis! 

Hoe werkt het? 
De Club Ladder is een wedstrijdvorm waarin spelers elkaar uitdagen voor een officiële wedstrijd (telt niet mee voor je KNLTB-ranking) en daarbij steeds ‘hoger op de ladder’ komen. Je kan zowel enkel- als dubbelspel ladders spelen. Onze leden met de hoogste ‘ranking’ staan onderaan. Als je wint, ga je een plekje omhoog op de ladder en als je verliest, naar beneden. We hebben vier ladders: DE, HE, DD, HD vanaf 17+.

Je kunt elkaar uitdagen via de Clubapp. Om je in te schrijven, ga je in de app naar ‘spelen’, kies je voor ‘wedstrijden’ en daar zie je de knop ‘Ladder’ staan. Kies de ladder waarin je wilt meedoen en druk op de knop ‘inschrijven’. Vervolgens zie je de leden die je kunt uitdagen in beeld.

Let op: als jullie samen een moment hebben uitgekozen om de strijd aan te gaan, moeten jullie nog wel de baan reserveren in het afhangsysteem! De wedstrijd mag dus maximaal een uur duren.

Veel plezier!