Zomerlidmaatschap

20 mei 2022

Bij tennisvereniging LTC De Stoof in Koudekerke kan iedereen voor € 30 gedurende de maanden juli, augustus en september vrij tennissen op ons mooie park.

Met het zomerlidmaatschap kun je ook meedoen aan de gezellige toss op woensdagmorgen en één keer per maand op vrijdagavond; dan worden er dubbel of mixwedstrijdjes gespeeld met degenen die ook op de baan zijn. Tijdens de drie maanden ben je tijdelijk lid van de tennisbond, de KNLTB, en kun je ook meedoen aan toernooien, die tijdens die drie maanden worden georganiseerd.

Het zomerlidmaatschap is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een andere sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is.

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven. Kosten zijn € 30 voor senioren en € 25 voor junioren. Aanmelden bij het secretariaat: [email protected]

In bijgaande PDF staan de voorwaarden voor het zomerlidmaatschap 2022.

Vul eenvoudig het inschrijfformulier in, voeg digitale pasfoto of selfie toe en mail het naar [email protected]

Inschrijfformulier zomerlidmaatschap.docx Voorwaarden Zomerlidmaatschap.pdf