Zeeuwse Slag 2020

10 september 2020

Dinsdag 8 september j.l. werd op ons park de 8e editie van “de Zeeuwse Slag” georganiseerd. Zeven koppels (heren 55+) vanuit Vlissingen, Zoutelande, Souburg, Kortgene  en Koewacht streden in drie poules tegen elkaar en tegen zes koppels van de Stoof. Na de ontvangst met koffie/thee en vanzelfsprekend een Zeeuwse bolus begon men enthousiast aan het wedstrijdschema, dat voor elk koppel een viertal wedstrijden omvatte.

Tussen de middag zorgde de organisatie voor een heerlijke lunch, die op het terras genuttigd kon worden. Tijdens die lunch en ook tussen de wedstrijden door was er meer dan voldoende gelegenheid om bij te kletsen met tegenstanders uit in het verleden gespeelde wedstrijden.

Na afloop ontvingen de volgende winnende koppels hun Zeeuwse vlag: Etienne Veldhuis/Petro van Haaren van  DOS Vlissingen, Martin de Nooijer/Mario de Cesari van  de Stoof en Aart Cramer/Eric van de Sommen, ook van de Stoof. Na een droge dag en een geslaagde nazit namen de deelnemers afscheid van elkaar.

Tot ziens, bij de 9e editie van “de Zeeuwse Slag” in september 2021.