Wintercompetitie

08 september 2020

Vanaf 07 november 2020 organiseren LTC De Stoof en LTC De Schenge (Arnemuiden) op de zaterdagen voor de 3e keer een Wintercompetitie voor Heren teams. Alle mannelijke leden van 17 jaar en ouder kunnen hieraan meedoen. Je speelsterkte maakt niet uit, voor zowel beginners als gevorderde tennissers zijn er wedstrijd mogelijkheden. Je kunt je als team of als individu opgeven. Naar verwachting zullen er 8 speeldagen zijn in Arnemuiden en 8 in Koudekerke.

Tijdens die 8 zaterdagen dat de wintercompetitie bij De Stoof plaatsvindt zijn alle banen in principe de hele dag bezet voor de wintercompetitie en dus niet beschikbaar om vrij te spelen.

Vorig jaar hebben een groot aantal leden van De Stoof meegedaan in diverse teams en we hopen dit jaar op nog meer aanmeldingen! Er komen tennissers vanuit heel Zeeland naar Arnemuiden & Koudekerke voor deze competitie en vorig jaar was het daardoor op een aantal zaterdagmiddagen bijzonder gezellig op ons tennispark en in de kantine.

Alle informatie over de wintercompetitie staat vermeld in bijgevoegde flyer. Voor vragen of aanmeldingen kun je contact opnemen met [email protected] (06-30 95 23 77) of met [email protected] (06 14 40 89 98).

Flyer wintercompetitie 2020.pdf