Stoofwei toernooi wederom een succes

29 juli 2019

Van 22 t/m 28 juli vond de 28ste editei van het Stoofwei toernooi plaats. Net als vorig jaar was er opnieuw een hittegolf die week. Er dede 159 deelnemers mee, waarvan 33 aan de 50+. De 50+ers speelden 's-morgens en de 17+ers vanaf 16.30. Er werd gespeeld in sterktes van 4 tot 9 en deelnemers kwamen van zo'n 20 verschillende verenigingen. Ook een aantal toeristen hadden ingeschreven.

De organisatie was dit keer in de capabele handen van Lianne de Visser en Nicole Verbeek, bijgestaan door de baancommissie en de kantinecommissie. De vele vrijwilligers zorgden voor een goed georganiseerd toernooi en gezellige dagen. De banen lagen er voortreffelijk bij, er was gezorgd voor volop drankjes en hapjes. Elke dag kon een avondmaaltijd worden besteld bij de foodcaravan, een primeur die navolging verdient. En natuurlijk was er vrijdagavond feest.

De deelnemers waren zeer tevreden, vooral omdat in de meeste categorieen het poule systeem garandeerde dat er meerdere wedstrijden konden worden gespeeld.

Al met al weer een geslaagd toernooi. Met dank aan de toernooi commissie en de vele vrijwilligers.