Sport nu essentiƫle sector

15 januari 2022

Als gevolg van de lobby van de sportbonden wordt de sportsector nu gezien als essentiële dienstverlening, zodat de deuren van sportaanbieders open gaan en ook blijven. Iedereen kan weer sporten.

Wat betekent dit voor tennis

• Er geldt geen eindtijd meer, dus er kan ook weer 's avonds getennist worden
  • Er is geen maximale groepsgrootte meer. Dubbelen is dus weer mogelijk en trainingen met bijvoorbeeld een groep van 6 of 8 personen mag ook.
  • Onderlinge wedstrijden op de eigen vereniging zijn toegestaan. Zonder publiek.
  • Competities en wedstrijden tussen clubs alsook toernooien zijn niet toegestaan.
  • De kantine blijft gesloten; een afhaalloket blijft mogelijk
  • Kleedkamers, douches en toiletten mogen open; bij het gebruik hiervan is het dragen van een mondkapje (vanaf 13 jaar) verplicht.
  • Officieel is een coronatoegangsbewijs verplicht voor sporters van 18 jaar en ouder die gebruikmaken van faciliteiten zoals kleedkamers, douches en toiletten, maar dit kan op ons park niet gecheckt worden.

Veel plezier met weer meer tennis op ons prachtige park.