Nieuwe website is live

16 augustus 2019

Beste leden,

Op maandag 29 juli ging de nieuwe website van LTC De Stoof live. Het adres blijft hetzelfde: www.ltcdestoof.nl

De website is gekoppeld aan de KNLTB en heeft daarom vele functionaliteiten. Ledenlijst wordt automatisch bijgehouden, competitie-uitslagen ook. Alle nieuwsitems worden automatisch gelijktijdig op de clubapp én de website vermeld. Je kunt er ook een baan afhangen. Neem gauw een kijkje.

De KNLTB is nog continu bezig met verbetering en uitbreiding van de clubapp en de gekoppelde website, dus sommige zaken, zoals de foto's zijn nog niet helemaal zoals we het zouden willen.

Vanaf nu zullen alle mededelingen aan de leden via de clubapp en de website worden gecommuniceerd. Download dus gauw de laatste versie van de clubapp in de appstore: knltb clubapp (het icoontje moet wit zijn - niet oranje - versie 1.9.2 is de laatste) of kijk regelmatig op de website, als je niks wilt missen. Alleen zeer belangrijke mededelingen zullen nog door het bestuur per email aan alle leden worden verstuurd.

Wil je zelf iets aan alle leden laten weten, stuur je bericht dan naar [email protected]

Zij is voorlopig de webmaster en verzorgt ook de nieuwsberichten.