Deze zomer lekker tennissen voor iedereen die het aandurft

23 juni 2020


Bij Tennisvereniging LTC De Stoof kan iedereen deze zomer tennissen. De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juli, augustus en september waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast krijg je 4 tennislessen door een gecertificeerde trainer en kun je meedoen aan het Zomer Challenge eindtoernooi.

De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een andere sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is.   

Als je meedoet krijg je een KNLTB pas waarmee je t/m 30 september toegang krijgt tot het tennispark van LTC De Stoof. Het park is gelegen aan het einde van de Biggekerkseweg, achter de voetbalvelden van VCK.

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven. Kosten zijn € 50 voor senioren en € 35 voor junioren. Je kunt je aanmelden door je gegevens (naam, adres, woonplaats, geboortedatum, geslacht, tel.nummer, emailadres) op te sturen naar [email protected]. Stuur ook een digitale pasfoto of duidelijke selfie mee.

We hopen je snel te zien op ons mooie tennispark...

200620_Zomer_Challenge_2020_digitale flyer.pdf Voorwaarden Zomer Challenge 2020.pdf

Nieuwscategorieën