Baan afhangen

08 juli 2020

Het bestuur doet bij deze een DRINGEND BEROEP OP ALLE LEDEN om VOORTAAN THUIS AF TE HANGEN MBV DE WEBSITE OF DE CLUBAPP voordat je naar De Stoof komt!

De bedoeling daarvan is dat we dan kunnen zien hoe de baanbezetting is op een bepaalde dag/tijd of een bepaalde periode, zodat aan de hand daarvan b.v. kan worden bepaald wanneer het nuttig is de kantine open te stellen.

Je kunt in principe 45 minuten afhangen voor zowel dubbel- als enkelspel. Aangezien er momenteel veel getennist worden en we alle leden in de gelegenheid willen stellen om te spelen, hebben we besloten dat je maximaal twee keer per dag 45 minuten kunt afhangen. Dat mag ook achter elkaar. Dan kun je dus maximaal 1,5 uur achter elkaar spelen.

Als je aan het spelen bent en er komt niemand anders dan mag je wel doorspelen, maar als iemand anders zich meldt, die afgehangen heeft, moet je dus plaats maken.

Geef elkaar de kans om te spelen en annuleer je reservering als er iets tussenkomt en je niet gaat. Dan kan een ander afhangen op die tijd.

Wij rekenen op jullie medewerking.